Repair-Café, ook op 5 december - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Repair-Café, ook op 5 december

DALFSEN – Het  Repair-Café is zoals u van ons gewend bent ook deze maandag 5 december weer aanwezig op onze vaste plek bij Noggus. Het is maandag Pakjesavond maar misschien hebt u dit dan al gevierd. Voor ons is deze eerste maandag van de maand ook wel om te vieren, Want dan komen we weer samen om lekker te gaan repareren.

En te genieten van de door Noggus aangeboden koffie met …. Jammer genoeg beseft nog niet iedereen dat ook Margreet aanwezig is en ze heel graag meer naai- en/of herstelwerk aangeboden krijgt. Het blijkt steeds weer dat we aan een duidelijke behoefte voldoen.

Soms krijgen we al weken van te voren de vraag of we er wel zijn. En dan ook direct de vraag, kunnen jullie dat ook repareren? We doen ons best en het kost u hooguit een vrije gift in onze box. Bovendien geven we graag advies om iets beter of anders te gebruiken. Mocht het onverhoopt echt niet te repareren zijn dan is er ook nog de  mogelijkheid het voor recycling bij Noggus af te geven.

 

We maken hier wel reclame voor ons Repair-Café maar zijn ook zeer  Dankbaar voor de mogelijkheden geboden door het DalfsenNet en Noggus. Weet u al dat ze daar nu een groot aanbod in kerstartikelen hebben? Dus kom met al uw naai- verstel-  en reparatie-werk bij ons. En voor de koopjes hoeft u alleen maar rond te kijken.

Tot maandag vanaf 13.00 uur.

De repairders.

Foto's 2
Repair-Café, ook op 5 december - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: