De Sukerbiet Kerstwandeling - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De Sukerbiet Kerstwandeling

LEMELERBERG – Team Sukerbiet ACON-Kerstwandeling dit jaar vanaf een andere locatie. Op zondag 18 december 2023 organiseert team Sukerbiet weer de Kerstwandeling op de Lemelerberg. De ruim 30 teamleden gaan er weer alles aan doen om er voor iedereen weer een plezierige en leuke wandeling van te maken.

 

De start is echter dit jaar bij Camping “De Lemeler Esch”. Door de ontgroening op de lemelerberg was het niet echt aantrekkelijk meer om hier de wandeling te organiseren. Gelukkig hebben de mensen van “De Lemeler Esch” ons  ons met open armen ontvangen om samen met hen hier een mooie wandeling en een gezellig samenzijn te organiseren.

Door de diverse activiteiten, met name voor de kinderen, is deze wandeling uitermate geschikt voor een dagje vermaak voor het hele gezin. Er is een gezinsroute van 3,5 kilometer en voor de echte wandelaars een route van ongeveer 7.5 km. Bij de start krijgt iedereen een Acon kerstmuts, zodat je goed gemutst aan de wandeling kunt beginnen.

Onderweg kom je diverse figuranten tegen, die je de weg naar de stal wijzen: De drie koningen die zelf de weg een beetje kwijt zijn, de Kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, ridders en de echte herder met de schaapskudde. Ook is de menvereniging weer aanwezig om met de kinderen een leuk ritje te maken. Kortom, voor elk wat wils.

De sterren geven de route aan en is tevens een puzzeltocht voor de kleintjes. Uiteindelijk komt iedereen bij de grote ster boven de kerststal aan voor een “meet and greet” met Maria en Jozef. Daar kunt u zich warmen aan de diverse vuurkorven onder het genot van koffie of Glühwein en muziek van zangkoor Palet uit Luttenberg.

Toegang voor volwassenen is 5 euro en voor de kinderen 2,50 euro.

Starttijd is van 10.30 uur tot 13.30 uur. Locatie dus Camping “De Lemeler Esch”aan de de lemelerweg 16 in Lemele.

We verwachten een grote opkomst dus kom op tijd!

Kijk op www.teamsukerbiet.nl voor meer informatie en tot zondag 18 december.

 

Artikel delen: