Hoe gaat het nou met jou? | Karin Alberts

Hoe gaat het nou met jou? | Karin Alberts

DALFSEN – Al woont zij niet meer in Dalfsen, toch komt Karin Alberts er nog 3 keer per maand. Visualiserend vertelt zij over haar jeugd in ons mooie dorp en heeft ‘weetjes’, die menigeen niet kent of door de tijd is vergeten. ‘Oh ja’, dat kan ik mij nog herinneren’, zullen veel kijkers tijdens deze aflevering tegen zichzelf zeggen.

Karin heeft geen tijd voor hobby’s, maar fietst graag door het bos, al pratend tegen de natuur en verwondert zich telkens weer over haar schoonheid.

Een bezige bij, dat is ze wel, maar als je zo naar haar luistert, dan is dit interview toch ook wel een momentje van rust.

Haar vader kent iedereen: ‘Kareltje’ met zijn Cafetaria in de Prinsenstraat en Karin blijft dan ook een ‘kind van…’. Littekens opgelopen in haar leven weerhouden er haar niet van, alles van een positieve kant te bekijken…

Benieuwd? Klik dan op het ‘Hoe gaat het nou met Jou?’ hart in de menubalk en alles wijst zich vanzelf. Ook kan je op deze pagina alle voorgaande interviews bekijken. Exclusief bij Dalfsennet.nl.

Foto's 2
Hoe gaat het nou met jou? | Karin Alberts
Lees meer artikelen over:
Artikel delen: