Echte uitdaging: de Sukerbiet Trailrun - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Echte uitdaging: de Sukerbiet Trailrun

LEMELERVELD – LEMELERBERG – Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een echte uitdaging? Schrijf je dan snel in voor de HUBO Sukerbiet Trailrun : Een pittig trailrun-parcours van 25km met 350 hoogtemeters  (11 km, 155 hoogtemeters) die loopt door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Lemelerberg en Archemerberg.

De Hubo Sukerbiet Trailrun start op 12 februari bij Natuurcamping de Lemeler-Esch en heeft een uniek parcours zonder asfalt, met natuurlijke hoogteverschillen en mooie vergezichten. Een letterlijk en sportief hoogtepunt is de top van de Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse Landschap uitsteekt. Het uitzicht hier is al een beloning op zich.

Wij zijn blij dat Landschap Overijssel ons de mogelijkheid geeft om de HUBO Sukerbiet Trailrun te organiseren, omdat dit een uniek natuurgebied is kunnen er maximaal 350 deelnemers meedoen.

Het doel van Team Sukerbiet is om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. Al het inschrijfgeld van de HUBO Sukerbiet Trailrun komt ten goede aan de (KWF-actie) Alpe d’Huzes 2023 waar Team Sukerbiet dit jaar aan mee gaat doen.

Zie voor meer info: www.teamsukerbiet.nl

Foto's 2
Echte uitdaging: de Sukerbiet Trailrun - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: