Zaal 2 keer bomvol, voor u nog 1 keer een kans - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Zaal 2 keer bomvol, voor u nog 1 keer een kans

VILSTEREN – Twee keer een volle zaal bij Toneelvereniging Tot nut en vermaak Vilsteren. Na 3 jaar afwezigheid door Corona was het eindelijk weer zover: een heerlijk avondje toneel in Vilsteren.  Afgelopen weekend stond toneelvereniging Tot nut en vermaak Vilsteren twee keer op de planken met het toneelstuk ‘Alle Ballen op Bertha’.

Beide avonden was er een volle zaal met zeer enthousiast publiek. Om de verschillende grappen,  hilarische gebeurtenissen en diverse verwisselingen werd hard gelachen.

Ook de verloting na afloop van het toneelstuk viel bij het publiek goed in de smaak, waarschijnlijk ook door de mooie prijzentafel (met prijzen beschikbaar gesteld door oa bedrijven uit Dalfsen en Ommen).

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Aanstaande zaterdag 21 januari komt de toneelvereniging nog één keer op de planken met dit toneelstuk ‘Alle Ballen op Bertha’. Aanvang is 20.00 uur in de Vilsterij in Vilsteren. Kaarten zijn ’s avonds verkrijgbaar aan de kassa, of u kunt vooraf kaarten reserveren via tnevvilsteren@gmail.com.

Foto's 2
Zaal 2 keer bomvol, voor u nog 1 keer een kans - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: