De Stuwzangers op herhaling bij Het Boskamp - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

De Stuwzangers op herhaling bij Het Boskamp

DALFSEN – STERREBOS – In december was de toeloop zo groot dat er een vervolg datum is vastgesteld op zondagmiddag 29 januari 2023 U kan daar nog bij zijn, volgende week zondag , want dan is er weer een spetterend optreden bij Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen aan de Sterrebosweg 2.

De Stuwzangers zijn duidelijk in de ‘winning mood’!
Bezoekers zijn welkom na telefonische opgave.
Telefonisch bereikbaar van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 u. Tel. 0529 – 431712. Of per mail: info@hetboskamp.nl Entree 5 Euro p.p. De boekingen lopen al weer als een trein. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Het is een traditie dat de Stuwzangers o.l.v. Flip Jonkman in december een muzikale middag verzorgen bij Het Boskamp en – door de grote toeloop – is er nu een vervolg op zondagmiddag 29 januari 2023. Aanvang 14.30 uur. Geluidsman is weer Jan de Mink uit Heino. Wilt u een plaatsje bemachtigen die zondag dan is vroegtijdig komen wel noodzakelijk. Voor de entree van slechts 5 Euro kunt u een prachtige muzikale middag meemaken. De kaartjes – na opgave – hoeven niet van te voren worden opgehaald.

Parkeren
Parkeren uitsluitend op de parkeerplaats of langs de weg. In ieder geval niet op de inrit van de camping en ook niet op de camper plaatsen.

Over het programma?
Een succesnummer zal zeker zijn ‘Festival der Liebe’ in een arrangement van de dirigent. Het koor wordt begeleid door 6 instrumentalisten. Voor meer info over de Stuwzangers? Ga dan naar www.destuwzangers.nl

 

Artikel delen: