Joop Bekedam binnenkort aan de slag bij RTV oost?

Joop Bekedam binnenkort aan de slag bij RTV oost?

DALFSEN – Als u als Dalfsenaar nog snel uw tuin gedaan wil hebben dan zou ik maar rap een prijs opvragen bij Guune Jopie. Want het kan maar zo zijn dat hij binnenkort aan de slag gaat bij RTV oost. Dat lijkt er wel op dat dit gaat gebeuren.

 

Luister hier naar een gesprek (schroll dan even door naar 48.07 onder op de balk, dan komt u gelijk bij het gesprek in de uitzending) die live was te horen op RTV oost afgelopen vrijdag. Ze kwamen nu al tijd te kort, er was zo veel te bepraten dat ze er binnenkort op terug gaan komen.

Maar alle gekheid op een stokje, Joop wil best af en toe daar iets gaan doen in dialect en ook iets vertellen over plant- en tuinwerk. Wordt vervolgd dus.  Voor gekheid is Joop altijd te porren. Afgelopen avond zou hij optreden in het Sterrebos. Maar helaas waren de toeschouwers niet te porren om in het donker daar over de  zand- en kuilenweg te fietsen, hoewel net juist vandaag onderhoud is gepleegd aan die weg. Wel jammer zo. Het lag zelfs in de planning om daar TV opnames te gaan maken. Volgende keer beter zullen we maar hopen.( dat was vroeger ook jaar in jaar uit, net de dag voor of op de dag van de jaarvergadering van Plaatselijk belang werd snel de weg geschaafd, dat was altijd toeval.)

Foto's 2
Joop Bekedam binnenkort aan de slag bij RTV oost?
Artikel delen: