Ruime overwinning Dalvo Heren 1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Ruime overwinning Dalvo Heren 1

DALFSEN –  Ruime overwinning Dalvo Heren 1 / Fons Eilert op Reflex Kampen. Ook de afgelopen week heeft Dalvo 1/ Fons Eilert weer goede zaken gedaan in de competitie. De volle winst werd meegenomen uit Kampen waar Reflex de tegenstander was.

Opnieuw konden de heren van Dalvo 1 volstaan met vier sets. Het werd een afgetekende uitslag in de “hal met de houten vloer”. Zo’n vloer veert wel lekker, maar is soms ook spekglad. De meningen zijn erover verdeeld. Misschien dat daarom geconcentreerd werd gestart in de eerste set. Met 13-25 werd wel erg gemakkelijk gewonnen. En ook de andere sets verzamelde de tegenstander gemiddeld niet meer dan die 13 punten. En dat is niet genoeg om het de koploper moeilijk te maken.

De voorsprong van Dalvo in de stand van de competitie blijft hiermee aanzienlijk, maar het verschil in gespeelde wedstrijden met de nummer 2 zal Dalvo attent moeten houden.
Dinsdag 24 januari wacht de volgende serieuze wedstrijd tegen Nakala uit de Noordoostpolder. Hartelijk welkom om 21 uur in de Trefkoele, hal 2.

Foto's 2
Ruime overwinning Dalvo Heren 1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: