Jay Francis komt een beetje  “In de war” naar Dalfsen

Jay Francis komt een beetje “In de war” naar Dalfsen

Wie het mee wil maken op donderdag 9 februari moet snel zijn: de try-outvoorstelling “In de war” van voorheen Tisjeboy Jay – tegenwoordig alleen nog Jay Francis- kan zomaar uitverkocht zijn. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian. Deze razendsnel opkomende Sittardse cabaretier, influencer, vlogger, bodybuilder, youtuber, zanger en filosofisch humorist turnt je snel om naar een positieve kijk op mens en maatschappij! “Als jij lacht, lach ik ook” is zijn credo en na zijn aanwezigheid als een van de verleiders van het populaire televisieprogramma Temptation Island is zijn race naar de top niet meer te stuiten.

Jay Francis: “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing, want onze wereldleiders zijn ook in war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” De nieuwbakken cabaretier roept en zingt het allemaal letterlijk en figuurlijk keihard in je gezicht, nadat hij, gecoacht door cabaretier Roué Verveer, ooit mocht optreden in de Comedy Club Toomler in Amsterdam.

Het is niet zonder trots dat theater De Stoomfabriek het podium op 9 februari a.s. vrij maakt voor deze talentvolle nieuwkomer aan het Nederlandse sterrenfirmament. Aanvang 20.00 u. en zolang de voorraad strekt: kaarten bij Primera Dalfsen of via www.theaterdestoomfabriek.nl!

Artikel delen: