Smoothies van Dalfsenaar Guido Spies bijna no.1 van Nederland - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Smoothies van Dalfsenaar Guido Spies bijna no.1 van Nederland

KAMPEN – DALFSEN –  Smoothies Kampen, de op één na beste lunchroom van Nederland! Nadat Smoothies Kampen onlangs al de publieksprijs won, werd vorige maand bekend gemaakt dat ze ook genomineerd zijn door de vakjury van horecaprijzen.nl. Naast de nummer 1 van Kampen en nummer 6 van Overijssel, door het publiek gekozen, zijn ze nu dus ook door de vakjury uitgeroepen tot de nummer 2 van Nederland!

We bestaan net een jaartje, dus nu al in de prijzen vallen is voor ons een echte opsteker. Elke dag zijn we vol passie en met veel inzet bezig om de lekkerste gerechten te serveren en om onze gasten in de watten te leggen. Gastvrijheid en kwaliteit is waar we iedere dag weer voor gaan. Deze tweede plek is dan ook een geweldige beloning voor ons harde werk, aldus eigenaar Guido Spies uit Dalfsen. Wat ben ik trots op mijn team!

Hoewel de naam Smoothies misschien anders doet vermoeden, serveren ze ook diverse soorten warme en koude gerechten. Huisgemaakte tomaten en mosterdsoep, verse wafels met fruit, rijk belegde sandwiches, diverse soorten smoothiebowls, wraps en hotdogs, bij Smoothies is er voor elk wat wils. Ook de luxe high tea valt in de smaak bij hun gasten. En alles, elke dag weer, vers bereid.

Tegenwoordig bezorgen ze niet alleen in Kampen en IJsselmuiden, maar ook in Grafhorst, Hasselt, Genemuiden, Hattem, Wezep en delen van Zwolle.

Ook proberen ze zoveel mogelijk rekening te houden met vegetariërs en bepaalde dieet wensen. Neem de smoothies, zonder toegevoegde suikers en altijd lactose en glutenvrij. Op basis van 100% fruit dus. Ook een aantal van de smoothie bowls zijn een perfect ontbijt of lunch voor deze doelgroep.

Een interessant feitje over dit leuke concept is, dat ze waar mogelijk en in het seizoen hun eigen leverancier zijn. Denk aan aardbeien, kraakverse sla, komkommer en tomaatjes voor in de huisgemaakte soep. Ze kweken het allemaal zelf, en 100% biologisch. Verser dan dit krijgt u het niet.

Smoothies Kampen wil ook via deze weg iedereen bedanken die mee heeft gestemd. Zonder uw stemmen hadden ze deze tweede plek niet kunnen behalen.

Eigen geleverde tekst.

Artikel delen: