Op 19 maart is er een Sterrenbos en Aalshorst wandeling

Op 19 maart is er een Sterrenbos en Aalshorst wandeling

STERRENBOS – DALFSEN – Zondagmiddag 19 maart start er vanaf het terras bij Restaurant Het Boskamp Sterrebosweg 2 Dalfsen om 13.45 uur. Het gaat om dezelfde route als begin februari. Maar toen was er zo veel belangstelling en hebben we ook veel mensen moeten weigeren. Die maken dus nu weer een kans. Er kunnen maximaal 30 personen mee.

Gids aanwezig om 13.30 uur, zaal open vanaf 13.00 uur. Kosten deelname €2,- pp, kinderen gratis. En eventuele honden graag aan de lijn. Contant en graag gepast betalen aan de gids, voor aanvang van de wandeling.

We wandelen door de prachtige bossen van de landgoederen, over de stickenwal, de Bergerallee, het Engelsewerk, Den Aalshorst en natuurlijk door het Sterrenbos.

De gids zal u onderweg veel vertellen over het ontstaan van het gebied. De wandeling is ongeveer 5,2 km lang en duurt een kleine 2 uur. Zorg voor stevige schoenen en bospaden niet geschikt voor wandelwagens. Wilt u mee wandelen? Geeft u zich dan even op. Dan hebben we enig idee hoeveel liefhebbers er zijn. Opgave kan per mail naar info@hetboskamp.nl. Of telefonisch 0529 – 431712 van donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur

Graag tot ziens op 19 maart. (Als het zondag te warm wordt voor snert, ze hebben daar ook softijs)

Van deze wandeling zal de route ook op DalfsenNet een keer verschijnen, zodat je deze ook in een ander verband nog eens gratis na kan lopen. Dat komt later.

Foto's 2
Op 19 maart is er een Sterrenbos en Aalshorst wandeling
Artikel delen: