Winst voor Dalvo Heren 1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Winst voor Dalvo Heren 1

DALFSEN –  Winst voor Dalvo Heren 1 / Fons Eilert, maar verliest kostbare punten.  Dinsdagavond was het een bijzondere en spannende wedstrijd in de Trefkoele tegen nummer 4 Nakala. De heren van Dalvo 1 wonnen weliswaar de wedstrijd, maar met de 3-2 uitslag voelde het puntenverlies ongemakkelijk.

De eerste set ging – na een aanvankelijk gelijk opgaande strijd – uiteindelijk toch gemakkelijk naar Dalvo (25-19). Maar de tweede set werd er onrustig gespeeld en stond Nakala in no –time ver voor. De achterstand werd weer deels ingelopen, maar de winst ging naar de gasten uit de polder.
De derde wedstrijd werd vervolgens door sterk aanvallend werk overtuigend door Dalvo gewonnen (25-13).
De vierde set was misschien wel de meest spannende set, waarbij de teams grotendeels gelijk op gingen. Maar door de winst van Nakala (22-25) in deze set beleefde deze wedstijd nog een toetje: de beslissende vijfde set. Gelukkig pakte Dalvo deze set wel de winst (15-8).

Gelegenheidscoach Jan Feenstra en aanvoerder Luco Nijkamp noemen het verliezen van 2 sets “ongemakkelijk” en dat komt met name doordat de naaste concurrent (Urk) wel de volle winst heeft gepakt. Weliswaar staat Urk nog 8 punten achter, maar heeft nog twee wedstijden te spelen. En een volle winst levert 5 punten op. Reken maar uit!

Dinsdag 7 februari speelt Dalvo uit tegen Urk. Dat zou wel eens een soort van finale kunnen worden.

Foto's 3
Winst voor Dalvo Heren 1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Winst voor Dalvo Heren 1 - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: