Ouvol dames 1 Morrenhof Jansen

OUDLEUSEN – Afgelopen zaterdag speelden de dames tegen de nummer 8 in de Wiekelaar. Onderstaand een samenvatting van deze spannende pot. Punten pakken hebben we vandaag gedaan en dat was de eerste set goed gelukt. Het riedeltje pass, set up en aanval en afmaken! De set eindige dag ook snel. (25-12)

 

En toen de tweede set, we houden het kort. Set Up had een goede speler die veel punten pakten met de opslag. Helaas kwam de pas niet door en verloren we de set. (10-25)

 

De beruchte derde set, met een tussenstand van 1-1. Een goede aanmoediging van de kant ging Ouvol dames 1 er weer voor. Punt naar punt maakten wij Set Up in, maar gaven niet op. De derde set wonnen wij, met volle overtuiging. (25-16)

 

Ouvol dames 1 enthousiasmeerde elkaar, we zongen voluit maar helaas begonnen we de set met een paar punten achter. Set Up kwam door met opslag en weer kwam de pass niet. Trouwe lezers, niet getreurd want Ouvol dames 1 kwam terug. Vanaf de zijkant werd er uit volle borst aangemoedigd. Dit zorgde ervoor dat wij de laatste set wonnen. (25-23)

 

Het was een wedstrijd waar Ouvol dames 1 niet alles gaf. Niet getreurd want we staan nog steeds tweede! Vrijdag 27 januari spelen wij om 20.00 uur tegen C.s.v. DS7 in Zwolle. Hopelijk tot dan!

 

Artikel delen: