Kennismakingsconcert Overijssels Byzantijns Mannenkoor - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kennismakingsconcert Overijssels Byzantijns Mannenkoor

REGIO – Kennismakingsconcert Overijssels Byzantijns Mannenkoor in PG Het Centrum in Nijverdal te Nijverdal. Het koor heeft ook een aantal leden afkomstig uit Dalfsen. Het Overijssels Byzantijns Mannenkoor start het jaar 2023 met een ledenwervingscampagne. Het koor heeft ook een aantal leden afkomstig uit Dalfsen. Deze campagne zal bestaan uit twee kennismakingsconcerten in Nijverdal in Wierden.

Het eerste kennismakingsconcert vind plaats zaterdag 25 februari in PG Het Centrum, Constantijnstraat 7A in Nijverdal en eind oktober zal het tweede concert plaatsvinden in het ontmoetingscentrum in Wierden. De opzet van het concert is aandacht te vragen voor mannenkoormuziek in het algemeen en de Byzantijnse koormuziek in het bijzonder. Er zal uitleg worden gegeven over het zingen in een mannenkoor en over de herkomst en achtergrond van de Byzantijnse koormuziek in het bijzonder. Dit alles wordt afgewisseld met muzikale voorbeelden van het koor dat onder leiding staat van dirigent en arrangeur Marian Stouwdam.

Voor deze concerten zijn wij op zoek naar enthousiaste koorzangers in spe. Zij worden ontvangen met een kop koffie of thee en een traktatie. In de pauze wordt een drankje geserveerd en na afloop gezellig napraten met de koorleden onder het genot van een hapje en een drankje. Na de pauze krijgen deelnemers tevens de kans om actief in het koor mee te doen in de vorm van een soort masterclass o.l.v. dirigent en arrangeur Marian Stouwdam. Aan het einde van het kennismakingsconcert krijgen de aanwezige mannen een gratis proeflidmaatschap van een half jaar aangeboden.
Website: www.obmk.nl (kijk op “Concertagenda”) voor verdere informatie.

Foto's 2
Kennismakingsconcert Overijssels Byzantijns Mannenkoor - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: