Inspirerende expositie bij Heileuver - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Inspirerende expositie bij Heileuver

DALMSHOLTE  – In Dalmsholte in Heileuvers Schilderijenhuis is weer een inspirerende expositie te bewonderen van de Amsterdamse  textielkunstenares Suzan Beynon. Na 30 arbeidzame jaren in het tijdschriften- en boekenvak richt zij zich sinds enkele jaren geheel op het kunstenaars vak. 

Suzan werkt zonder voor opgezet plan; al werkend creëren haar handen en hoofd de mooiste werken. Als basis gebruikt ze een ondergrond en met naald en draad tovert ze de meest mooie creaties; ze schildert als het ware met naald en draad. Suzan laat zich inspireren door de natuur, kunst, fotografie en binnenhuisarchitectuur. De natuur is veelal  haar grootste inspiratiebron en je treft zelfs kleine schelpjes/ takjes en andere natuurvondsten in haar werk. Bestuderen van haar werk is een ware ontdekkingsreis; het blijft boeien. Tijdens het kunstweekend (KunstOmDalfsen) in het eerste weekend van mei is Suzan het hele weekend aanwezig om over haar werk te vertellen en misschien kun je de  kunst dan wel even afkijken.  

 

De Dalfsenaren Heleen Goutbeek en Mark Boite vullen de  expositie aan met hun werk waarin ook de natuur zijn basis heeft. Mark Boite neemt een kleine voorsprong op zijn grote expositie die in maart en april volgt. 

 

De expositie is te zien op ma/ wo/do/vr en zaterdag van 9.00 tot 17.00. en is vrij toegankelijk.  

www.heileuver.nl 

 

Artikel delen: