Verkoop woningen het Wester, Nieuwleusen gestart ! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Verkoop woningen het Wester, Nieuwleusen gestart !

NIEUWLEUSEN – Nieuwbouwproject met 20 starterswoningen en 13 rijwoningen ” het Wester” Nieuwleusen. Inloopmiddag/avond 2 februari 2023 17.00 en 19.00 uur in het Witte Peerd te Nieuwleusen

 

Verkoop woningen het Wester, Nieuwleusen gestart. Vastbouw is gestart met de verkoop van de eerste 7 Rijwoningen en 12 SMARTwoningen in het project ‘het Wester’. Het Wester omvat in totaal 33 koopwoningen. Naast de koopwoningen heeft Vastbouw in deze fase 47 huurwoningen voor Woonstichting Vechthorst ontwikkelt welke Vastbouw ook zal bouwen. De sociale huurwoningen worden te zijner tijd door Vechthorst in verhuur gebracht.

Van de 7 rijwonigen welke nu in de verkoop worden gebracht worden er 5 als hoekwoning uitgevoerd en 2 als tussenwoning waarvan 1 met een dwarskap. Bij de woningen zit de keuken aan de voorzijde en is de woonkamer tuingericht. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De warmtepomp staat op de zolder waar ook ruimte is voor de wasmachine en droger.

De SMARTwoning is een moderne rug-aan-rug woning. Ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens en geschikt voor jong EN oud. De voorkant van de woning heeft een grote glazen gevel over de gehele breedte en hoogte. Dit zorgt voor veel lichtinval. Het ruimtegebruik is erg efficiënt met een woonkamer en open keuken op de begane grond. Op de verdieping een royale slaapkamer en een badkamer met de mogelijkheid voor een tweede toilet en/of wastafel.

De gemeente heeft de omgevingsvergunning (bouwvergunning) afgegeven en die is inmiddels onherroepelijk geworden. Voor de woningzoekenden in Nieuwleusen is dit goed nieuws want met de bouw van deze woningen komt er weer een mooi aantal woningen bij. We kunnen met recht spreken van een flinke woonboost.

De verkoop van de woningen is gestart. Op 2 februari van 17.00-19.00 uur is er in Partycentrum Het Witte Peerd aan het Westeinde 5 in Nieuwleusen een verkoopinformatiebijeenkomst. Hier kunt u alle informatie over de koopwoningen verkrijgen. Naast de makelaars is ook een onafhankelijk financieel adviseur en de kopersbegeleiding van Vastbouw aanwezig. Heeft u interesse in een woning, dan dient u zich via de makelaar in te schrijven voor de woning(en) van uw voorkeur. Onder de inschrijvers zal door een notaris van Vechtstede Notarissen op 2 maart de loting worden verricht. De inschrijving sluit op 16 februari om 17.00 uur.

Voor meer informatie over de Rij- en de SMARTwoningen kunt u terecht bij Goudzwaard Makelaars in Dalfsen of bekijk www.hetwester.nl. Op de facebookpagina van het Wester vindt u het laatste nieuws. Het Wester is een initiatief van Vastbouw Vastgoedontwikkeling.

Foto's 2
Verkoop woningen het Wester, Nieuwleusen gestart ! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: