Succesvolle voorstellingen “de Kleine Kunst” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Succesvolle voorstellingen “de Kleine Kunst”

DALFSEN – Toneelvereniging “de Kleine Kunst” bracht afgelopen weekend het blijspel “ ’t Zit in de zenen” op de planken. Twee avonden lang lieten de spelers het publiek genieten in gebouw De Overkant te Dalfsen. Het blijspel speelt zich af in wachtruimte van Medisch Centrum Kloetenberg. Het gaat er nogal chaotisch aan toe.

 

De vergeetachtige Dokter Hospers gaat bijna met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Door een verwisseling en een paar vreemde patiënten ontstaan er idiote verwikkelingen die het publiek kostelijk vermaakten en er werd dan ook smakelijk gelachen om de vele grappen en de hilarische situaties.
Het komische toneelstuk werd heel goed op de planken neergezet door alle spelers en nog een extra pluim voor de debutanten José de Ruiter, Arno Sandink en Gert Kasper.
Op vrijdagavond werd één van de leden, Hendrik Bekedam, in het zonnetje gezet. Hendrik heeft aangegeven om na 35 jaar te stoppen. Hij was voorzitter, ontwerper van fantastische affiches en flyers , hield het archief bij en hij heeft zelf ook nog 30 jaar gespeeld. Hendrik en zijn vrouw werden na een speech verrast met een dinerbon en een grote bos bloemen.
“De Kleine Kunst” gaat nog 2 avonden optreden, waarvan vrijdag 10 februari al uitverkocht is. Voor zaterdag 11 februari zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De aanvang van beide avonden is 19.45 uur. Het stuk wordt gespeeld in gebouw “de Overkant”, Kerkplein 22 te Dalfsen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via 06-30549585 of via de site www.dekleinekunstdalfsen.nl

Foto's 2
Succesvolle voorstellingen “de Kleine Kunst” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: