MTB Wintermarathon Lemelerveld - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

MTB Wintermarathon Lemelerveld

LEMELERVELD – Op 26 februari a.s. wordt alweer voor de 16e keer De Boombouw Wintermarathon verreden. Deze MTB-klassieker levert de ultieme uitdaging voor fietsbikkels die ruim 100 kilometer bospaden en snelle single tracks wil rijden en flink wat hoogtemeters wil maken.

 

Maar er is ook ruimte voor de sportieve MTB-er die wat minder kilometers wil rijden en ook graag wil genieten van een mooie toertocht langs rivieren, door de bosrijke gebieden en het heuvelachtige landschap van Salland en Twente. Dat is op zondag 26 febr. De hoofdsponsor is de Boombouw uut Lemelervel.

 

Fietsclub Cycling Lemelerveld heeft zich opnieuw ingezet om voor iedereen een mooie tocht te organiseren, waarin gekozen kan worden tussen de afstanden 55, 80 en 105 km. Onderweg zijn er verschillende posten waar technische ondersteuning wordt geboden en waar je kan genieten van een gratis sportief hapje en drankje. Uiteraard is er ruime gelegenheid voor parkeren, douchen en omkleden. De NTFU heeft alle afstanden het Keurmerk Extra Goed Geregeld meegegeven. Deze tocht mag je niet missen, dus geef je snel op via www.fietssport.nl voor een vliegende start!

Foto's 2
MTB Wintermarathon Lemelerveld - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: