Toneeluitvoering “de Kleine Kunst” - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Toneeluitvoering “de Kleine Kunst”

DALFSEN – Toneelvereniging “de Kleine Kunst” speelde afgelopen weekend voor de laatste keer het blijspel “ ’t Zit in de zenen”. Ook deze laatste twee avonden lieten de spelers het publiek genieten in gebouw De Overkant te Dalfsen.

Het blijspel speelt zich af in wachtruimte van Medisch Centrum Kloetenberg. het gaat er nogal chaotisch aan toe. De vergeetachtige Dokter Hospers gaat bijna met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Door een verwisseling en een paar vreemde patiënten ontstaan er idiote verwikkelingen die het publiek kostelijk vermaakten en er werd dan ook smakelijk gelachen om de vele grappen en de hilarische situaties.

Het komische toneelstuk werd heel goed op de planken neergezet door alle spelers en nog een extra pluim voor de debutanten José de Ruiter, Arno Sandink en Gert Kasper.

Op deze laatste twee avonden werd één van de leden, Rita Ekkelenkamp, in het zonnetje gezet. Rita heeft aangegeven om te stoppen met spelen. Zij was reeds lid sinds 1985 en heeft vele jaren schitterende rollen neergezet. met haar typerende stem en geweldig acteertalent zal de vereniging, maar ook het publiek een uniek toneelspeelster gaan missen. Rita en haar man Johan werden na een speech verrast met een dinerbon en een mooi bierpakket.

Artikel delen: