Historische avond: gewoon nog een keer

Historische avond: gewoon nog een keer

DALFSEN – Vanwege de bijzonder grote belangstelling voor de historische avond op maandag 13 februari j.l. is besloten een tweede avond te organiseren. De kaartjes voor genoemde datum waren in recordtijd uitgegeven. In verband met de huidige richtlijnen is het niet toegestaan meer dan 200 personen toe te laten.

Op de bijgehouden lijst van belangstellenden staan inmiddels ruim 100 personen. Maandagavond 20 februari a.s. is er een tweede bijeenkomst in het gebouw “De Overkant aan het Kerkplein, aanvang 20.00 uur, een herkansing dus.

Het is bovendien mogelijk voor degenen, die alsnog graag aanwezig willen zijn daarvoor een kaartje telefonisch te reserveren tussen 9.00 en 12.00 uur via nr. 06 – 511 761 85.   Wel geldt weer dat er maximaal 200 personen naar binnen mogen. Dus op = op en vol is vol!!

Het programma voor de tweede avond verschilt met de eerste dat Graaf Christiaan van Rechteren Limpurg niet aanwezig kan zijn. Zijn verhaal is op video vastgelegd en wordt 20 februari via het scherm gepresenteerd. De rest van de avond is gelijk aan de eerste bijeenkomst.

Artikel delen: