Schaaktoernooi Polhaar - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Schaaktoernooi Polhaar

DALFSEN – Schaaktoernooi Polhaar groep 5 t/m 8 een succes!
Woensdag 22 februari 2023 was het eindelijk zover: na weken van lessen volgen, elkaar leren schaken en oefenen, mochten leerlingen van groep 5 t/m 8 hun schaakkennis in de praktijk brengen.

 

Maar liefst 63 leerlingen streden tijdens het schaaktoernooi fanatiek tegen elkaar voor de titel van beste schaker van de Polhaar. Nadat de poulefase was gespeeld, gingen we verder met de knock-out wedstrijden. Uiteindelijk kwamen er 2 winnaars uit de bus, voor groep 5/6 mag Luca zich de schaakkampioen van de Polhaar noemen en voor groep 7/8 Rein. Gefeliciteerd jongens! Alle leerlingen kregen als waardering een welverdiend schaakcertificaat.

We ontvingen mooie bijdragen van de oudervereniging en verschillende sponsoren: Passie makelaardij, Lindenburg huishoudartikelen en speelgoed en aannemersbedrijf Riezebos allen uit Dalfsen. Met deze bijdragen konden we 15 schaakborden kopen zodat de leerlingen op school kunnen blijven schaken. Ranja en wat lekkers tijdens het toernooi werden mogelijk gemaakt door de Albert Heijn Dalfsen. We kijken terug op een geslaagde middag en willen iedereen – met in het bijzonder Rik Weijs, Olaf Pohlmann en de sponsoren – bedanken die de lessen en het toernooi mede mogelijk hebben gemaakt!

Artikel delen: