Financiële problemen door de energierekening ? Tijdelijk Noodfonds Energie langer open - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Financiële problemen door de energierekening ? Tijdelijk Noodfonds Energie langer open

DALFSEN – Het Tijdelijk Noodfonds Energie blijft een maand langer open. Je kunt nu tot en met 30 april 2023 een aanvraag doen. Huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening kunnen bij dit speciale Noodfonds aankloppen.

De financiële hulp wordt geboden over de periode oktober 2022 tot en met maart 2023. Niet iedereen komt in aanmerking voor de steun. Huishoudens met een krappe beurs en een hoge energierekening kunnen zich wel aanmelden op de website van het fonds: www.noodfondsenergie.nl.
Wanneer je hulp nodig hebt bij het aanvragen kun je in de gemeente Dalfsen daarvoor hulp gratis hulp krijgen. Zij komen bij je thuis om samen met jou de aanvraag bij het fonds te doen. Dit team bestaat uit vrijwilligers van Humanitas, Schuldhulpmaatje en extra aangezochte vrijwilligers. Je kunt je hiervoor aanmelden via een mail naar info@noodfondsdalfsen.nl. Vermeld even je naam, adres en telefoonnummer. Je kunt de aanvraag ook doen via de site www.noodfondsdalfsen.nl. Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Artikel delen: