Juffenverjaardag en speelochtend voor peuters - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Juffenverjaardag en speelochtend voor peuters

ANKUM  – Woensdag 15 maart vierden wij de verjaardag van een aantal juffen bij ons op school. De aankomst van de jarige juffen was spectaculair want ze arriveerden bij school in een heuse oldtimer bus.

Het was een super gezellige ochtend met oudhollandse spelletjes, een quiz en een geweldige talentenjacht. De juffenverjaardag werd georganiseerd door de kinderen uit groep 8 en het was weer een groot succes. Namens de jarige juffen en de kinderen uit groep 8 willen we Cees Lubbers bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige bus.

En op woensdagochtend 22 maart is er op school een gezellige speelochtend voor peuters (van 2 tot 4 jaar). De peuters kunnen lekker spelen op het plein en in het speellokaal. Peuters die al aangemeld zijn maar ook andere peuters zijn van harte welkom. Tevens kunnen ouders of verzorgers de school bekijken. De speelochtend begint om 09.00 en duurt tot 11.00 uur.
Sjaloom is een Christelijke basisschool waar iedereen welkom is. Samen met ouders, leerkrachten en de kinderen is een veilige en gezellige omgeving gecreëerd, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Binnen het onderwijsconcept “Actief Leren” leren kinderen o.a. zelfstandig werken, samenwerken, zelf keuzes maken en zelf oplossingen bedenken.
Kracht van de school is verder dat vanwege de grootte van de school gewerkt wordt in overwegend kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor kinderen en hun ouders. Kinderen (en ouders) zijn elke dag welkom vanaf 8 uur. De school werkt met een continurooster, wat betekent dat alle kinderen op school lunchen.
Ouders die voor hun kind een moderne, gemoedelijke school zoeken kunnen altijd een afspraak maken voor een gesprek.

Foto's 3
Juffenverjaardag en speelochtend voor peuters - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Juffenverjaardag en speelochtend voor peuters - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: