Schoolhandbaltoernooi - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Schoolhandbaltoernooi

DALFSEN – Lisam Nederland Schoolhandbaltoernooi. SV Dalfsen Handbal is na een aantal jaren van stilte druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor het Lisam Nederland Schoolhandbaltoernooi! Dit toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 maart 2023 in de Trefkoele+ in Dalfsen. Jongens en meisjes van de basisscholen uit Dalfsen en omgeving uit groep 7 en 8 konden zich hiervoor aanmelden.

 

 

Zowel scholen uit Dalfsen, Hoonhorst als Lemelerveld hebben zich ingeschreven voor het toernooi. Dit heeft als resultaat dat 21 teams (!) met in totaal 186 kinderen de strijd met elkaar zullen aangaan! Met deze opkomst zijn wij ontzettend blij.

 

A.s. woensdagmiddag 22 maart zullen de eerste wedstrijden van start gaan om 13.00 uur. De laatste wedstrijden zijn om 18.00 uur afgelopen. Dan zal ook bekend zijn welke teams door gaan naar de kruisfinales. Deze kruisfinales zullen op vrijdag 24 maart 2023 vanaf 16.00 uur plaatsvinden, ook in de Trefkoele+ in Dalfsen. De winnaars van deze kruisfinales zullen vervolgens dezelfde middag in de finales strijden om de felbegeerde beker! Daarnaast zullen de winnaars van de finales bij zowel de jongens als de meisjes doorgaan naar de regionale schoolhandbalfinales en daar de gemeente Dalfsen vertegenwoordigen!

 

Met dank aan alle vrijwilligers en sponsoren hopen wij ook dit jaar op een groot succesvol en vooral plezierig en sportief Lisam Schoolhandbaltoernooi! Wij willen jullie dan ook graag allemaal uitnodigen om de jongens en meisjes van de basisscholen te komen aanmoedigen bij de wedstrijden. Graag tot ziens op 22 en 24 maart in de Trefkoele+.

 

Sportieve groet,

 

Schoolhandbalcommissie 2023

 

Foto's 2
Schoolhandbaltoernooi - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: