Vrijdag 14 april Grote Peuter Dag

Vrijdag 14 april Grote Peuter Dag

REGIO – Vrijdag 14 april Grote Peuter Dag op alle basisscholen van OOZ. “Is uw kind al bijna toe aan school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen?

 

Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school die helemaal bij uw kind past? Dit kunt u vrijdag 14 april ontdekken tijdens de Grote Peuter Dag!”

Kom kijken op de basisscholen van OOZ!

Om ouders en hun kinderen te helpen een school te kiezen, zet OOZ vrijdagochtend 14 april tussen 9.00 en 11.30 uur de deuren open van al haar basisscholen in Zwolle en regio. Er kunnen meerdere scholen worden bezocht en tevoren aanmelden is niet nodig.

Onderwijs is meer dan cijfers!
Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe het is om straks naar de basisschool te gaan. Op deze ochtend laten onze scholen graag zien dat goed en fijn onderwijs meer is dan cijfers! Peuters kunnen ontdekken, knutselen en spelen in en rondom de scholen. Ouders, verzorgers kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich zo uitgebreid laten informeren waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een basisschool!


De basisscholen van OOZ die deelnemen aan de Grote Peuter Dag zijn:

 

Zwolle: De Werkschuit, De Wieden, De Campherbeek, De Parkschool, De Springplank, De Toonladder, Het Festival, De Schatkamer, TrioMundo, De Oosterenk, De IJsselhof, De Markesteen, De Marshof, Montessorischool, De Octopus en de Florens Radewijnsschool.

 

Dalfsen: Het Avontuur

Hattem : Het Palet en De Vlonder

Lemelerveld: Heidepark

Nieuwleusen: De Tweemaster

Ommen: De Dennenkamp, Nieuwebrug en Het Palet


Alle OOZ scholen: www.ooz.nl

De Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl

YouTube (animatie): https://youtu.be/543FO7Wu_ig
Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag

Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag

 

Artikel delen: