Wie zijn de trainers van Master Pilates?

Wie zijn de trainers van Master Pilates?

Wij, Janiek en Henriët, trainers van Master Pilates staan altijd vol energie klaar om jou de wekelijkse training te geven die jij nodig hebt.

Wij kennen elkaar al een tijdje, beiden al heel wat jaren werkzaam in de sport. En allebei direct overtuigd van de kracht van Pilates. Henriët startte 2011 haar Pilates studio, met veel succes. Janiek viel wel eens in b.v. tijdens vakanties. Zo leerden wij elkaar beter kennen en hadden door dat wij dezelfde ‘drive’ hebben als het om werken gaat.

In 2020 kwam Janiek werken bij destijds Pilates Zwolle. In deze tijd volgden wij allebei een pittig Pilates traject om ons optimaal te scholen. Als gedreven meiden gingen wij ervoor. Weekenden lang van ‘s morgens tot ‘s avonds beoefenden wij Reformer Pilates onder strenge, deskundige begeleiding. (Voornamelijk in Gent, België)

Wij zijn allebei lekker druk met werken, daar halen wij energie uit. Wij vinden het heerlijk mensen te motiveren en de kwaliteit van het leven van mensen te helpen verbeteren door hen te begeleiden bij het regelmatig beoefenen van Pilates.

In onze vrije tijd vermaken wij ons met alles wat met bewegen te maken heeft.

Wij besteden graag onze vrije tijd met onze gezinnen. Zowel in de stad als in de natuur zijn wij te vinden buiten de werkuren om.

Samen trekken wij deze kar. Wij hebben er lol in en houden elkaar scherp, zijn ook kritisch op elkaar en recht door zee! Wat je ziet dat krijg je!

Wil jij ook met zo veel energie door het leven?

Boek eens een Pilates les!

www.masterpilates.nl

Vragen? 06-53513521 | info@masterpilates.nl

Artikel delen: