Gezellige jubileumdag Vechtgenotenhuis - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gezellige jubileumdag Vechtgenotenhuis

OMMEN – “Save the date 3 juni 2023, Bewegen voor Leven en een Concert voor Hoop.” Het Vechtgenotenhuis bestaat dit jaar 15 jaar. Een jubileum dat op zaterdag 3 juni groots gevierd gaat worden. Iedereen kent wel iemand die te maken heeft, of heeft gehad met kanker. Kanker treft jong én oud, en de impact op het leven van de (ex) patiënt en de omgeving is groot.

Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met én na kanker en heeft een belangrijke regionale functie voor informele psychosociale (na)zorg.
De betrokken vrijwilligers bieden aan gasten en hun naasten een luisterend oor, en er is ruimte voor lotgenotencontact. Tevens wordt er informatie gegeven d.m.v. lezingen en kan men deelnemen aan verschillende activiteiten.
Dit alles in een prachtige omgeving waar men zichzelf kan zijn, ervaringsverhalen gedeeld mogen worden, en waar ruimte is voor een traan, maar ook voor een lach.

Het Vechtgenotenhuis vindt saamhorigheid erg belangrijk. Dat is de basis voor het bestaan van dit centrum voor leven met en na kanker.
Daarom wil zij het 15-jarig bestaan vieren met een gezellige dag die vrij toegankelijk is voor iedereen.
Een cadeautje voor iedereen die het Vechtgenotenhuis een warm hart toedraagt.

Het Vechtgenotenhuis bestaat dankzij giften en subsidies van gemeentes, ondernemers en donateurs. Naast financiële steun is ook de liefdevolle inzet van de vele vrijwilligers onmisbaar.
Zij nodigen iedereen uit om naar het jubileum op zaterdag 3 juni te komen.

Om het Vechtgenotenhuis onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep zijn ambassadeurs erg belangrijk. Zij nodigen daarom iedereen die dit centrum voor leven met en na kanker nog niet kent zeker uit om naar het jubileum te komen.

Op 3 juni wordt het 15 jarig jubileum gevierd met verschillende activiteiten. Het volledige programma volgt nog.
Twee belangrijke onderdelen van het programma zijn:

– Bewegen voor leven
Voor jong en oud zijn er prachtige wandelingen door de mooie omgeving, die starten vanaf het terrein bij het Vechtgenotenhuis.
– Concert voor hoop
Zij verklappen nog geen namen, maar een tipje van de sluier lichten ze alvast op!
Er komt een landelijke publiekstrekker die je niet mag missen!
Verder organiseren zij een gezellige fair voor jong en oud.
Er wordt gezorgd voor eten en drinken, leuke activiteiten en muziek.
Ook is er een Rad van Fortuin met prachtige prijzen en een geweldige spreekstalmeester.

Hou de sociale media en de website van het Vechtgenotenhuis in de gaten voor meer details over deze gezellige jubileumdag.
www.vechtgenoten.nl

Artikel delen: