Vandaag is er een mooie Wandelevenement

Vandaag is er een mooie Wandelevenement

DALFSEN – Wandelevenement De groene Looper georganiseerd door wandelvereniging de Greenshoes. Maandag 29 mei 2e pinksterdag is het weer zover. Ons jaarlijks wandelevenement. De wandelingen starten vanaf het Oude station: Stationsweg 4 in Dalfsen. De aantal km die gelopen kunnen worden zijn 30, 22, of 15 km.

De wandelingen gaan dit jaar grotendeels over de landgoederen Rechteren en Den Aalshorst. Een heel afwisselend en verrassend gebied met veel natuur en prachtige wandelpaden.

Op deze landgoederen wordt bos afgewisseld met heideveldjes en poelen. Ook zijn er vele stuifduinen. De langere afstanden gaan ook een stuk door het buitengebied en door weilanden. Onderweg is er horeca waar je wat te drinken of eten kunt krijgen (Voor eigen rekening)

De routes zijn bepijld, er gaat geen gids mee. Je loopt mee op eigen risico. Opgave voor deze tocht is niet nodig Je kan je melden bij de start. Deelname kosten zijn 6 Euro, voor leden is er een korting. Het is mogelijk om contant of met pin te betalen.

Artikel delen: