Expositie Westermolen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Expositie Westermolen

DALFSEN – Op zaterdag 13 mei viert de Westermolen in Dalfsen de jaarlijkse Nationale Molendag. Boerderijwinkel ‘Bij de molen’ organiseert net als vorig jaar een gezellige streekmarkt en natuurlijk kunt u de molen bezoeken.

In het zaaltje bij de molen exposeert Jeanette Pot uit Nieuwleusen speciaal ter gelegenheid van Nationale Molendag haar prachtige tekeningen van poezen en vlinders.

Jeanette Pot, geboren en woonachtig in Nieuwleusen is al van jongs af aan creatief bezig. In 2013 heeft ze een opleiding tot kindertekendocent afgerond. Daarna heeft ze een aantal jaar met veel plezier teken- en schilderlessen aan groepjes kinderen en volwassen gegeven. Het werken als kunstenaar combineert ze met haar baan in het onderwijs.

Jeanette werkt sinds een paar jaar met pastelkrijt en pastelpotloden. Sinds ze haar eigen katten en honden heeft getekend met pastelpotlood, is ze helemaal verknocht aan pastel én aan het tekenen van dierportretten. Ze vindt haar inspiratie vaak in de natuur en dieren in het bijzonder. Momenteel maakt ze een serie over vlinders, waarvan in de Westermolen een aantal prachtige tekeningen te zien is. Naast vrij werk maakt Jeanette dierportretten in opdracht.

Heb je belangstelling voor haar werk of om een dierportret te laten maken, neem dan gerust contact met haar op. Dat kan via haar eigen website www.jeanettepot.nl of via email: jeanette-pot@hotmail.com.

Foto's 3
Expositie Westermolen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Expositie Westermolen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: