Enquête Kerngezond Dalfsen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Enquête Kerngezond Dalfsen

DALFSEN – Sluit Kerngezond Dalfsen al aan bij jouw wensen? De gemeente Dalfsen heeft als doel om van Dalfsen een kerngezonde gemeente te maken. Om dit te kunnen realiseren is een aantal jaar geleden Kerngezond Dalfsen opgericht. Kerngezond Dalfsen is een samenwerking tussen lokale organisaties en professionals op het gebied van sport en bewegen, cultuur, gezondheid en welzijn.

 

Het wil bijdragen aan een leefbare, vitale en sociale leefomgeving waarbinnen inwoners gestimuleerd worden bewuste keuzes te maken. Door te onderzoeken wat de wensen en behoeften van de inwoners ten aanzien van Kerngezond Dalfsen zijn, kan het aanbod nog beter op de doelgroep worden afgestemd. Om deze reden is er een enquête uitgezet onder de inwoners van de gemeente. Het maakt niet uit of er al bekendheid is met Kerngezond Dalfsen of nog niet, alle feedback is waardevol! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten.

De enquête is in te vullen door de QR-code te scannen of ga naar https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5dboMNZIuy6WgpE

Artikel delen: