Badmintontoernooi BC Trefzeker weer enorm succes! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Badmintontoernooi BC Trefzeker weer enorm succes!

DALFSEN – Afgelopen zaterdag vond voor de 45e keer het badmintontoernooi van BC Trefzeker, de Dalfser dubbels, plaats, waarbij gezelligheid al die jaren bovenaan staat.

De organisatie had de weergoden (zoals eigenlijk alle jaren) bericht dat dit een zonnige dag moest worden en dat hebben ze geregeld. Het was een stralende dag zowel binnen als buiten de Trefkoele Plus. Er hadden zich dit jaar meer dan 100 deelnemers ingeschreven. Na een welkomstwoord om 09:00 uur konden we starten met het toernooi. Dit jaar waren er vele nieuwe gezichten die eens kwamen proeven van het gezellige en sportieve toernooi in Dalfsen.

We hebben veel leuke en spannende partijen gezien op elk niveau. Zowel recreatieve spelers als competitiespelers konden hun krachten meten. Ook de organisator heeft genoten, want ook op sociaal vlak was het leuk om weer eens oude bekenden te ontmoeten. Rond kwart over zes konden we beginnen aan de prijsuitreiking voor de poulewinnaars. Net zo als voorgaande jaren waren er weer leuke prijzen aangeschaft, waaruit de winnaars hun keuze konden maken.

De hoofdprijzen van dit jaarlijks terugkerend evenement zijn ter beschikking gesteld door Jumbo Kamphuis (een goed gevulde boodschappentas) en door TravelXL Reisbureau Roessink (een reischeque en cadeautas). De boodschappentas ging dit jaar naar Dirk Jan Slotman van BC Hoogerheyne, de reischeque en cadeautas gingen naar de familie Smit van BC Twenterand.
Na nog even gezellig wat gegeten gedronken te hebben gingen de deelnemers op weg naar huis. We kunnen terugkijken op wederom een geslaagd toernooi.

Foto's 3
Badmintontoernooi BC Trefzeker weer enorm succes! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Badmintontoernooi BC Trefzeker weer enorm succes! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: