Accessoire trends lente/zomer 2023 door Kamst Mode

Accessoire trends lente/zomer 2023 door Kamst Mode

In de wereld van fashion is het toevoegen van accessoires aan je outfit dé manier om je outfit net dat beetje extra te geven. Dit seizoen zijn grote oorbellen, sjaaltjes en ceintuurs zeer trendy. We zien deze accessoires in verschillende uitvoeringen voorbijkomen en ze zijn geschikt voor iedere stijl.

Grote oorbellen zijn een ware must-have dit seizoen. Of je nu voor een minimalistische of bohemian stijl gaat, er is altijd een passende variant te vinden. Gekleurde oorbellen zijn perfect om wat kleur toe te voegen aan je outfit of de kleur in je outfit te accenturen. Gouden of zilveren oorbellen een chique touch kunnen geven. Met grote oorbellen maak je een statement en hoef je verder weinig aan je outfit toe te voegen. Bij ons vind je een grote collectie oorbellen van het met Go Dutch Label.

Sjaaltjes zijn ook onmisbaar in de accessoire trend van dit moment. Dunne sjaaltjes met leuke prints zijn perfect om je outfit op te vrolijken. Een sjaaltje om je nek knopen geeft je outfit een preppy uitstraling, terwijl je een sjaaltje om je pols of in je haar kunt dragen voor een speels effect. Veel van onze merken stemmen de sjaals exact op hun collectie af. Kijk maar eens bij Fabienne ChapotGarcia of Frank Walder.

Al jaren een niet te missen accessoire: riemen. Praktische ceintuurs in zwart, wit of een crèmekleur vind je bij ons van maat 85, 95 en 105. Daarnaast valt er dit seizoen veel te kiezen als het gaat om elastische riemen. Een groot voordeel van de elastische riemen is dat deze comfortabel dragen en er geen knelpunten ontstaan als je zit of bukt. De meesten zijn ook nog eens verstelbaar, dus geen gedoe met maten. De elastische riemen zijn leuke eyecatchers door de lusjes van je broek, maar ook zeker prachtig om je taille te accenturen of een beetje extra taille te creëren bij het dragen van een jurkje of rok.

Juist met blote armen zijn armbanden extra leuk. Voor dit seizoen geldt: hoe meer hoe beter. Lekker versieren die polsen! Zilver- of goudkleurig? Dat maakt niet uit.

Kortom: deze accessoires zijn superleuk om me te variëren. Of je nu kiest voor grote oorbellen, een sjaaltje en/of een ceintuur. Nieuwsgierig geworden? Breng een bezoekje aan een van onze winkels of klik meteen even door naar de accessoires in onze webshop.

Liefs,

Vanessa

Artikel delen: