Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht, zaterdag 1 juli! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht, zaterdag 1 juli!

VILSTEREN – Een prachtige wandeltocht lopen én naderhand nog even genieten van een verfrissend drankje op het gezellige Vilsteren Bruist? Dat klinkt als muziek in de oren! Er zijn voor deze 3e editie drie nieuwe wandelafstanden voor u uitgezet. De 8, 15 en de 25 kilometer.

De routes leiden u door de vele bossen, de weidse uiterwaarden van de Vecht, langs oude akkers en essen en over de heidevelden. De routes zijn te bewandelen aan de hand van genummerde routepijlen die correspondeert met een duidelijke routeplattegrond.

8 kilometer: starten tussen 10.00 uur en 12.00 uur.
15 kilometer: starten tussen 09.00 uur en 12.00 uur.
25 kilometer: starten tussen 08.00 uur en 10.00 uur.

De wandelroutes zijn bepijld én u ontvangt een wandelboekje, inclusief een duidelijke routeplattegrond met achtergrondinformatie over alle bijzondere plekken/punten op Landgoed Vilsteren.

Start- en ontvangstbalie
In de feesttent op de Tip (weiland voor de kerk), Vilsterseweg 12 te Vilsteren.

Parkeren
Parkeren is mogelijk rondom de kern van Vilsteren. Volgt u de evenement verwijsborden van Vilsteren Bruist. Bij de diverse wegafsluitingen (vanwege het event Vilsteren Bruist) mag u doorrijden naar de kern Vilsteren om daar op aanwijzing van de verkeersregelaars te kunnen parkeren in de daarvoor aangewezen weilanden.

Inschrijven
Het is fijn wanneer u zich vooraf online wilt inschrijven zodat u verzekert bent van een wandelboekje. Opgeven kan via www.vilsterenbruist.nl > landgoedwandeltocht. U mag zich natuurlijk ook op de dag zelf inschrijven bij de startbalie, maar dan kan het zo zijn dat de officiële wandelboekjes met extra gebiedskennis niet voldoende op voorraad zijn. In dat geval krijgt u alleen een duidelijke routeplattegrond van ons mee.

Prijs
6,- euro per deelnemer. Dit is inclusief het wandelboekje en gratis toegang tot het evenement Vilsteren Bruist. Op vertoon van uw digitale KWbN wandelpas krijgt u 1,- korting.

Honden
Honden zijn toegestaan mits deze zijn aangelijnd.

Video 1
Video: Landgoedtocht, Vilsteren, 25 km
Foto's 3
Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht, zaterdag 1 juli! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Vilsteren Bruist Landgoedwandeltocht, zaterdag 1 juli! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: