Rommelmarkt bij Het Kompas

NIEUWLEUSEN – Het is weer bijna zo ver! De Rommelmarkt 2023 op CDS Het Kompas. Zaterdag 3 juni a.s. organiseert CBS Het Kompas in Nieuwleusen van 10.00 tot 13.00 uur weer een gezellige rommelmarkt  Op deze rommelmarkt vindt u, evenals voorgaande jaren, mooie rommelmarktspullen, tweedehands (merk-) kinderkleding en speelgoed.

 

De klusgroep van het Kompas is dit jaar ook weer druk geweest. Zij hebben mooie houten (tuin)meubels en items gemaakt voor de verkoop. Ook hebben vele lokale ondernemers en winkeliers de rommelmarkt genereus gesponsord met fantastische prijzen voor het Rad van Fortuin. Samen met de vele (oudhollandse) spelletjes en een uitgebreid aanbod eigengemaakte culinaire lekkernijen belooft het een rommelmarkt als vanouds te worden!

De ouders, leerkrachten en leerlingen zijn trots op de school. Dat is terug te zien in de uren, de energie en het enthousiasme dat zij er in hebben gestoken. Alle leerlingen hebben een mooie inbreng gehad voor de verkoopkramen en vele ouders en leerkrachten hebben hun handen uit de mouwen gestoken om gezamenlijk weer een fantastisch evenement neer te zetten!

De opbrengst van de rommelmarkt zal besteed worden aan  het nóg groener maken van het schoolplein. Ook wordt er nagedacht over een mooie buitenkookplaats zodat de leerlingen kunnen koken met de verse ingrediënten uit de eigen moestuin. Vele ouders zijn al een aantal jaren druk bezig met de vergroening van het schoolplein. Zo is er inmiddels een heel plein aangelegd met allerlei leuke klimmaterialen en zijn de leerlingen druk in de eigen schooltuin. Ook is het buitenlokaal al een tijd in gebruik en een absolute hit!  De markt is op het schoolplein dus kijk gerust eens rond.

CDS Het Kompas onderscheidt zich door kleinschaligheid, betrokkenheid en het daltononderwijs. Een basisschool waar kinderen hun eigen talenten mogen en kunnen ontdekken in een omgeving die daartoe alle mogelijkheden biedt. Een school waar iedereen zijn/haar eigen koers mag varen.

 

Datum: zaterdag 3 juni 2019, Tijd: van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie: CDS Het Kompas, Petersweg 2 te Nieuwleusen

 

Artikel delen: