Vilsteren Bruist 2023! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vilsteren Bruist 2023!

VILSTEREN – De 1e zaterdag van juli bruist het in Vilsteren! Onder andere gezellige Muziek, Toneeluitvoeringen, Rommelmarkt, Buitenfair en de Landgoedwandeltocht! Vanaf 09.30 bent u van harte welkom om te genieten van alle gezelligheid!

Op zaterdag 1 juli vindt de 27-ste editie van Vilsteren Bruist plaats. Dat betekent een dag vol cultuur en entertainment en gratis toegang tot de vele mooie gebouwen die Vilsteren rijk is. Naast de rommelmarkt is er ook weer een uitgebreide ‘buitenfair’, een landgoedwandeltocht, actieve en leuke activiteiten voor kinderen, toneelvoorstellingen en uiteraard livemuziek!

Op deze markt zijn er veel zelfgemaakte producten; van accessoires tot sculpturen, van wijnen tot jam van het Vechtdal. Daarnaast zijn er verschillende optredens van (shanty)koren en straatmuzikanten. In de namiddag gaat het programma verder op de ‘Tip’ in de feesttent, met ook livemuziek. Tevens presenteert Vilsteren Bruist dit jaar voor de tweede keer een landgoedwandeling. Er zijn routes uitgezet van 8 km, 15 km en 25 km. Opgave voor de rommelmarkt, buitenfair (standhouders) of landgoedwandeling via www.vilsterenbruist.nl.

Tijdens Vilsteren Bruist 2023 worden er verschillende shows georganiseerd voor jong en oud! Door de dag heen kun je, nadat je met de huifkar een rondje hebt gemaakt door de omgeving van Vilsteren, genieten van een heuse hondenshow en roofvogelshows! Kortom, spectaculair!

Het dorp Vilsteren is die dag van 07.00 uur tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Omleidingen worden bij de invalswegen aangegeven. Uiteraard wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid.

Video 1
Video: Vilsteren Bruist 2022 door H.G. Foto
Artikel delen: