Team Sukerbiet gaat onderweg naar de Alpe d’Huzes

Team Sukerbiet gaat onderweg naar de Alpe d’Huzes

LEMELERVELD – Nu wij de voorbereidingen hebben afgerond, vertrekken rond Pinksteren de leden van Team Sukerbiet naar Frankrijk. Om daar op 1 juni de strijd aan te gaan met de hoogtemeters. Veertig mannen en vrouwen gaan dan met ondersteuning van  een team verzorgers, daar proberen zo vaak als mogelijk de Alpe d’Huez op te wandelen, te rennen of te fietsen.

We zijn een tijd bezig geweest met de voorbereidingen van de Alpe d’Huzes 2023 en volgende week gaan we dit afronden. Onze activiteiten (ook de Roelofs d’ Huzes van Lemelerveld en de Ladies Night) waren een groot succes. Met alle acties hebben we een mooi geldbedrag binnen gehaald, de persoonlijke sponsoring loopt ook lekker. Wat ons eindbedrag gaat worden gaan we zien op 1 juni, maar het ziet er veelbelovend uit.

We hebben met zijn allen met veel plezier gewerkt aan deze missie, maar de reden voor, en het doel van de Alpe d’Huzes is eigenlijk vaak spannend en soms verdrietig.

Daarom gaan we met zijn allen op 1 juni de berg op met boodschap  “opgeven is geen optie, want iedereen verdient een morgen” .

De 28 fietsers en 12 hardlopers/wandelaars gaan de enorme uitdaging  aan van 14 km lang klimmen met 21 haarspeldbochten, 1118 hoogtemeters, een steilste stijgingspercentage van 15 % (gemiddeld 8%) en de top is op 1860 m. En iedereen doet dit met een eigen reden en een eigen doel.

Voor de thuisblijvers die niets van deze uitdaging willen missen is hier een link van hoe en waar we op 1 juni allemaal te volgen zijn: https://fb.watch/kFuuIzras2/

 

Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in, wij houden jullie op de hoogte via onze kanalen.

à suivre Team Sukerbiet

Artikel delen: