Ongevallen

DALFSEN – Op de Bontekamp in Dalfsen heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt.

Het ongeval gebeurde rond kwart over 9 in de ochtend. Er is ambulance naar het incident gestuurd. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

 

Gisteren gebeurde er ook nog het een en ander:

Traumaheli naar Hoevenweg in Dalfsen: Vrijdag 22 september is de traumaheli naar de Hoevenweg in Dalfsen gegaan. De melding werd om 19:20 via het P2000 netwerk verzonden. De traumaheli kreeg assistentie van de ambulancedienst van regio IJsselland.

 

Ongeval

Bij een ongeval op de Hessenweg in Dalfsen zijn vrijdagmiddag mogelijk één of meerdere personen gewond geraakt.

De eerste melding kwam ongeveer half 3 in de middag bij de alarmcentrale binnen. Er is ambulance naar het incident gestuurd. Over de oorzaak van het incident is nog niets bekend.

Nog een ongeval

Op de Middeldijk in Dalfsen heeft vrijdagochtend een aanrijding plaatsgevonden, waarbij mogelijk één of meerdere personen gewond zijn geraakt.

De eerste melding kwam kort na acht uur in de ochtend bij de alarmcentrale binnen. Er is ambulance naar de locatie gestuurd. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

 

 

Artikel delen: