BC Trefzeker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

BC Trefzeker

Kort wedstrijd verslag van wedstrijd Badmintonvereniging BC Trefzeker. De afgelopen week hebben alle 3 de teams een thuiswedstrijd gespeeld. Het eerste team (6e Divisie – veren) deed dat afgelopen woensdag tegen het team Hellas uit Nunspeet. Hier waren spannende “potjes” bij: de helft van de wedstrijden moest in een derde set worden beslist. Helaas werd de avond afgesloten met een 3-5 voor de tegenstander.

 

Afgelopen vrijdagavond (3 nov.) werden de wedstrijden van het 2e en 3e team gespeeld.
Het 2e team (7e Divisie-veren) speelde tegen “Blauwvinger” uit Zwolle. Hier waren een aantal spannende wedstrijden en een 3-tal “3-setters”. Gerjan was door het dolle heen met zijn eerste winstpunt van dit seizoen door de mix met Chi te winnen in 21-13 en 21-16.
De avond werd besloten met bloedstollende 3e set van Frankwin + Lioe die eindigde in een 24-22.
Helaas wist het team in totaal slechts 3 van de 8 punten te pakken.
Het 3e team (Mannen – nylon) moest tegen “Veluwe 70” uit Vaassen. Dit waren lastige wedstrijden. Alleen Perry wist in zijn heren-enkel een punt te verzamelen. Voor de rest moest het team hun meerdere erkennen in de tegenstander: 1-7.
A.s. Vrijdag 10 november staan er weer wedstrijden op het programma! Kom gerust kijken, wedstrijd begint om 20:00 Hal 2 de Trefkoele!
Lijkt het je leuk om een keer badminton te proberen. We trainen elke woensdagavond in de Trefkoele
Jeugd van 19:00 tot 20:00
Recreanten van 20:00 tot 22:00

Foto's 3
BC Trefzeker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
BC Trefzeker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: