Jubilarissen 40 jaar bestuurslid IJsbaan vereniging - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Jubilarissen 40 jaar bestuurslid IJsbaan vereniging

LEMELERVELD – Jubilarissen Hans Bouwhuis en Jan van der Stouwe 40 jaar bestuurslid IJsbaanvereniging Lemelerveld. Dinsdagavond 7 november vond de algemene ledenvergadering van IJsbaan vereniging Lemelerveld plaats. En hoewel het niet helemaal bij een ijsbaanvereniging past – ze zijn daar immers vooral dol op vorst – werden jubilarissen Hans Bouwhuis en Jan van der Stouwe flink in het zonnetje gezet.

Hans Bouwhuis en Jan van der Stouwe zetten zich beiden al 40 jaar (!) in als bestuurslid van IJsbaanvereniging Lemelerveld. Om deze mijlpaal te vieren ontvingen de jubilarissen onder applaus van alle aanwezigen een mooie bos bloemen en een jubileumgeschenk.

Voorbereidingen in volle gang
Naast hun bestuursfunctie zijn Hans en Jan allebei actief op en rondom de ijsbaan met alle voorkomende klussen en werkzaamheden die bij het beheer van de ijsbaan komen kijken. De voorbereidingen voor komende winter zijn alweer in volle gang. Vanaf deze week worden de ledenkaarten weer rondgebracht bij de leden van de ijsbaanvereniging. Ben je nog geen lid, maar wil je wel lid worden? Goed idee, want in de voorverkoop, tot 22 december zijn de kaarten extra voordelig. Neem contact op met Jan Kleinlugtebeld om lid te worden, 06 – 362 214 31.

Strenge winter
Na 22 december kunnen Leden- en entreekaarten bij de kantine worden gekocht als de ijsbaan geopend is. “En open gaat ‘ie”, aldus bestuurslid en weerman van de ijsbaan Albert Bergman. Hij heeft het volste vertrouwen in mooi schaatsseizoen, want, zo zegt hij, “hebben we in oktober en november veel regen, dan houdt niets een strenge winter tegen.” “En is de vorst eenmaal hier, dan zorgt dat voor veel schaatsplezier.”

Foto's 2
Jubilarissen 40 jaar bestuurslid IJsbaan vereniging - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: