Gym Vereniging start seizoen uitstekend - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gym Vereniging start seizoen uitstekend

NIEUWLEUSEN – Gymnastiek vereniging Nieuwleusen  start seizoen uitstekend. Afgelopen zaterdag werden in Kulturhus De Spil in Nieuwleusen de eerste toestel turn wedstrijden regio Overijssel voor dames georganiseerd. Waar vorig seizoen al gestart was met teams wedstrijden, om het aantrekkelijker te maken voor de turnsters. Is die lijn dit seizoen doorgezet.

De ervaringen waren zeer positief, zowel vanuit turnsters, als trainers en publiek. Tevens blijft, dat ook de score per turnster wordt bijgehouden, zodat er ook een individuele ranglijst ontstaat. Waardoor aan het einde van het seizoen nog individuele finalewedstrijden zijn. GVN had 4 teams die deel hebben genomen aan deze wedstrijd.
In de tweede wedstrijd wist het team Middenbouw: Lisse Bloemert, Fleur Kats, Fleur Visscher, Tessa Fijlstra en Leonie Nijboer, indruk te maken op de jury. Het team turnde zeer strakke oefeningen, en dit werd beloond. Het team werd 1 ste en goed voor goud.
In de derde wedstrijd was het een team in de bovenbouw dat hun wedstrijd moest turnen. Het team: Iris Kijk In De Vegte, Julia Dunnink, Florien ter Burg, Taltitha Veijer en Liv Zwiers hebben keurig een 3 de plaats behaald.
In wedstrijd 4 waren er twee teams, Het team middenbouw: Lindsey Lambers, Norah Bos, Eline Veldhoen, Chantal Lefers en Nora Seigers turnden zeer goed en ook dit werd beloond met een 1 ste plaats.

Het team in de bovenbouw miste helaas een paar turnsters, waardoor het team niet compleet was, wel hebben Rosemarie Jansen en Joelle de Ruiter een goede eerste wedstrijd geturnd.
Een mooi begin van het seizoen met uitstekende resultaten. Op zaterdag 25 oktober zullen er teams deelnemen aan wedstrijden in Hengelo.

Foto's 3
Gym Vereniging start seizoen uitstekend - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Gym Vereniging start seizoen uitstekend - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: