Afscheid Marco Broeks en klimbos nieuws - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Afscheid Marco Broeks en klimbos nieuws

LEMELERVELD – Zondag hebben we het seizoen gezellig afgesloten met onze medewerkers. Het was een bijzonder seizoen met een fantastisch warm voorjaar en helaas een hele natte zomer. Vandaag was ook de tijd om afscheid te nemen van Marco Broeks die ons geholpen heeft het klimbos op te zetten en leiding te geven aan de klimbosmedewerkers.

 

Wij wensen hem veel succes met de nieuwe weg die hij in gaat slaan. Marian Hagedoorn heeft de nieuwe horeca helpen opzetten en ze coördineerde alles rondom de horeca en toezicht maar zij heeft besloten geen leidinggevende meer te willen zijn. Gelukkig wil ze wel bij ons blijven werken. Ook Marian zijn wij dankbaar voor alle inzet de afgelopen jaren tijdens de uitvoering van onze grootse plannen. Wij wensen Marian een fijne hele lange vakantie!

 

Nu is het voor ons toch alweer tijd om vooruit te kijken naar het volgende seizoen waarvoor wij een bedrijfsleider zoeken.
Bij Natuurlijk Heidepark is heel veel te beleven. Klimmen, spelen, zwemmen, in de zomer zonnebaden op het strand, lekker potje voetballen in de pannakooi, veilig spelen voor de kleinsten in het kabouterdorp, en er is sinds kort een nieuw paviljoen met eigen terras waar feestjes en partijen gehouden worden.

Zit je op één van de terrassen aan de zwemplas met een lekkere kop koffie en gebakje dan is er aan alle kanten wat te zien. Je ziet klimmers voorbij glijden aan een zipline op grote hoogte dwars over de zwemplas en in de kabouter speeltuin word je omringd door energiek spelende kinderen die zich vermaken op het springkussen en creatief spelen in de kabouterhuisjes.

Deze historische plek wordt sinds jaar en dag onderhouden door een enthousiaste stichting die de laatste jaren heeft gezorgd voor een enorme uitbreiding van het recreatie aanbod. Bij Natuurlijk Heidepark is alles te vinden voor een complete dag uit. Dit trekt bezoekers uit Salland en het Vechtdal maar ook tot ver daarbuiten.
Van schoolreisjes, bedrijfsuitjes, teambuildingdagen tot het vieren van jubilea en kinderfeestjes, het kan er allemaal.

Om deze locatie te leiden naar het hoogst haalbare, heeft Natuurlijk Heidepark een bedrijfsleider nodig die samen met het gemotiveerde team dit weet te realiseren. Weet jij iemand of ben jij de persoon die hierin de leiding kan nemen?
Zie de vacature in de banner op DalfsenNet of op www.natuurlijkheidepark.nl
Reageren kan tot 16 november via info@natuurlijkheidepark.nl

Artikel delen: