Pronken met andermans veren! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Pronken met andermans veren!

DALFSEN – Pronken met andermans veren? Ja, het gebeurt! Ook in Dalfsen! In Dalfsen belandde deze week een grote, blanco enveloppe op de mat met daarin een reclame van een landelijk opererende zonnepanelen aanbieder. Het gaat om een zogenaamd “Zonnepanelen project 2023 Dalfsen”, waarmee gesuggereerd wordt dat er iets groots en speciaals aan de hand is.

 

Nou en dat is in zekere zin ook zo. Maar niet op de manier die deze aanbieder wellicht voor ogen had!

Want wat is het geval? Deze aanbieder toont in deze folder een woonhuis met zonnepanelen erop, dat niet door deze aanbieder maar door de mannen van www.zonnedesk.nl uit Dalfsen werd geadviseerd, geleverd en geplaatst! Op de plaatjes die men gebruikt in de folder is veel activiteit van monteurs te zien op en rondom deze woning. Het zonnesysteem werd echter meer dan 2 jaar geleden al door Zonnedesk.nl geplaatst!
Dat is nog eens pronken met andermans veren!

De mannen van Zonnedesk vatten het maar op als een compliment, dat deze aanbieder blijkbaar zelf geen eigen project had dat mooi genoeg was voor de reclame. Maar, ook de bewoners waren ontdaan en niet op de hoogte dat deze foto’s (digitaal bewerkt en de monteurs ‘erin geplakt’) op deze wijze en door deze aanbieder gebruikt zijn!

Bij nader onderzoek blijkt dat zelfs ook op de website van deze aanbieder zéér veel foto’s te zien zijn waar deze woning èn dit zonnepanelenproject -uitgevoerd door Zonnedesk.nl- gebruikt worden om mensen aan te moedigen zonnepanelen te kopen. Daar is natuurlijk in de kern niets mis mee, maar ga niet pronken met andermans veren èn zeker niet zonder toestemming van de bewoners! Dit is wel een hele misleidende manier van reclame maken!

Word jij dus geprikkeld door die folder met prachtige foto’s en wil je graag zonnepanelen van een partij die echt en oprecht is?
Neem dan contact op met www.zonnedesk.nl.

Han Pot

Foto's 2
Pronken met andermans veren! - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: