Politiek - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Politiek

REGIO – Vechtdal Politiek op verkiezingsavond in Café De Herberg. Welke politieke partijen gaan na woensdag 22 november met elkaar om de tafel om te kijken of ze – na het nodige water bij de wijn te hebben gedaan – samen een nieuwe regering kunnen formeren?

Woensdag is de kiezer aan zet en wordt duidelijk of we (weer) een meerderheidskabinet op rechts krijgen of toch een meer links georiënteerde bestuurslaag. Alle peilingen ten spijt: het kan alle kanten op.

De afgelopen drie woensdagen in november besteedde het Vechtdal FM radioprogramma Vechtdal Politiek aan de hand van thema’s die er toe doen, aandacht aan de Tweede Kamerverkiezingen. Woensdag 22 november, verkiezingsdag, gebeurt dat weer, maar dan op locatie: Café De Herberg in Ommen. Tussen 20.00 en 23.00 uur blikken Jeroen, Bloemsma, Gert Stegeman en Donald Harpenslager met gemeenteraadsleden, Statenleden en Tweede Kamerleden terug op de gevoerde campagnes en kijken aan de hand van de uitslagen naar wat komen gaat.
Aardig weetje is dat de promo’s, zeg, maar de verkenningstunes, van Vechtdal Politiek, van de hand zijn van Marco Hersevoort en Rob Nievaart. Radiovormgeving heet dat, een vak apart.

Publiek is van harte welkom bij deze rechtstreekse uitzending van Vechtdal Politiek die tevens online en via de ether is te beluisteren.

Artikel delen: