Fantastische avond: Mais ’n Stro Concert bij Pekkeriet - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Fantastische avond: Mais ’n Stro Concert bij Pekkeriet

DALFSEN – Het was een geweldige avond het Mais ’n Stro Concert vorige weekeind bij het Loonbedrijf aan de Rietmansweg in het buitengebied van Dalfsen. Voorzitter Olaf Bergman geeft aan dat het een buitengewoon geslaagde samenwerking was en een mooie muzikale avond.

De voorbereiding van het concert was goed. Het Pekkeriet-team had samen met Muziekvereniging Excelsior te Dalfsen elk detail zorgvuldig georganiseerd, wat resulteerde in een naadloze uitvoering van het muzikale spektakel. Van geluid tot verlichting, van mais tot aan stro en van koffie tot aan een welverdiende borrel, alles was tot in de puntjes verzorgd, wat bijdroeg aan de algehele vreugde van de avond.

Een bijzonder hoogtepunt was de mogelijkheid om nieuw publiek te ontmoeten. Mensen van diverse achtergronden kwamen samen om te genieten van de muzikale klanken. Het was een gelegenheid om connecties te maken, vriendschappen te sluiten en gezamenlijk te genieten van de kunst van de muziek.

De muziekkeuze was een meesterzet, afgestemd op het harde werk dat Pekkeriet BV verricht. Elke noot en elk akkoord leken een ode te zijn aan de toewijding en inzet van het team.

Al met al was dit concert niet zomaar een muzikaal evenement. De samenwerking, voorbereiding, aankleding, ontmoeting met nieuw publiek en muziekkeuze creëerden samen een avond die als een harmonieuze symfonie in het geheugen van alle aanwezigen zal blijven resoneren. Pekkeriet BV heeft bewezen dat ze niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook meesters in het creëren van onvergetelijke momenten van samenhorigheid en vreugde. Muziekvereniging Excelsior te Dalfsen is dan ook bijzonder dankbaar voor deze mooie vriendschap. De dirigent van deze avond was natuurlijk weer onze Frank Ritsema.

Foto's 2
Fantastische avond: Mais ’n Stro Concert bij Pekkeriet - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Artikel delen: