Veel minder hinder met ”Dag Wesp”! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Veel minder hinder met ”Dag Wesp”!

DALFSEN – In Dalfsen heeft een horecabedrijf bedacht om op een heel simpele manier minder overlast van de vervelende wespen te hebben. Hij vindt het super vervelend voor zijn gasten, maar ook voor de medewerkers die op het terras verblijven. In een mum van tijd als er een glas fris wordt neergezet, komen die beesten van alle kanten op bezoek. Zondag hadden ze op het terras een behoorlijk evenement met bijna 200 gasten buiten. Toen werd al aangegeven bij voorkeur rietjes te gebruiken bij de horecaflesjes. Men mocht wel een glas, maar met een rietje is dat toch veiliger. Maar daarna, ook als de flesjes leeg zijn, komen die enge dieren als nog. En dan is het zeker niet leuk , ook niet voor de serveersters om die flessen op te ruimen. Dan kan anders, dacht Willy van Partycentrum Het Boskamp. Hij is vandaag als een speer aan de slag gegaan en heeft samen met een bevriende drukkerij een handig kaartje ontwikkeld, waar in de midden een gat is geboord, waar precies een buigrietje in past.
Het werkt uitstekend! Dat was ook de verwachting en om een hele grote oplage te laten maken, zijn de stuksprijs ook nog laag. Er zijn er zoveel gemaakt dat als andere horecabedrijven hier ook interesse in hebben, daar gebruik van kunnen maken. Het is een simpel kaartje welke de fles afsluit tegen beestjes. Heel doeltreffend dus. Je krijgt er rust van op het terras en het scheelt ook nog glazen spoelen. Dat is niet het allerbelangrijkste, de gast voelt zich er stukken prettiger en rustiger bij.
Voor meer informatie: info@hetboskamp.nl. De horeca in Nederland zou hier wel eens blij mee kunnen zijn en massaal roepen: Dag Wesp!
De prijs: 100 stuks voor € 6,00 excl. Verzendkosten en BTW. Dus voor zes euro 100 tevreden gasten, die dan mogelijk ook nog een 2e fles fris bestellen. Ze zijn ook te gebruiken op frisdrankblikjes en ook vaker dan 1 keer te gebruiken. Maar liefst 10.000 liggen er klaar.  Ze zijn reclamevrij dus overal te gebruiken. O ja, nadruk is verboden.

Foto's 2
Veel minder hinder met ”Dag Wesp”! - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto
Artikel delen: