Maar liefst 4 jubilarissen Bouwbedrijf Bongers b.v. - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Maar liefst 4 jubilarissen Bouwbedrijf Bongers b.v.

DALFSEN – Zaterdagmiddag was er een receptie bij het Roode Hert waar een viertal werknemers  in het zonnetje gezet werden voor 25 jarige dienstverbanden en zelfs meer dan 40 jaar. Directeur Gert van Marle gaf op de gezellige receptie de aanwezigen uitleg over de vaardigheden en andere randzaken van deze werknemers.

 

Arjan Aalbers ook 25 jarige jubilaris, is als leermeester veel met jongeren werkzaam en weet ze goed te motiveren en klaar te stomen voor het mooie timmervak.

Peter Eshuis 25 jaar in dienst werd geroemd om zijn aftimmerkwaliteiten en sportieve langs de lijn activiteiten bij de voetbal.

Peter Gerrits 40 jaar in dienst is altijd smorgens als eerste aanwezig.  onder zijn supervisie zijn o.a. de woningen op het oude Welkoop terrein aan de Vecht gerealiseerd. Al zijn vrije tijd gaat op aan zijn paarden hobby.

Wim Heijman is inmiddels al 41 jaar de onderhoudstimmerman voor werken in Zwolle en omstreken.

Wim is een werknemer geweest via van der Horst Zwolle wat in 1992 is overgenomen door bouwbedrijf Bongers b.v.. Zijn vader is hier ook 43 jaar werkzaam geweest.

Op de foto: vlnr; Arjan Aalbers 25 jaar in dienst, Peter Eshuis 25 jaar in dienst, Peter Gerrits 40 jaar in dienst, Wim Heijman inmiddels al 41 jaar in dienst.

Artikel delen: