Informatie bijeenkomst The Living Village Festival 2019. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Informatie bijeenkomst The Living Village Festival 2019.

DALFSEN – Geachte omwonenden van het festival en overige geïnteresseerde inwoners van Dalfsen: De voorbereidingen voor het festival zijn inmiddels alweer in volle gang. Graag willen we jullie uitnodigen voor een buren voorlichtingsavond in het Gruthuuske te Dalfsen.

Afgelopen jaar is het Living Village Festival voor de tweede keer gehouden op nog steeds één van de mooiste plekjes aan de Vecht in Dalfsen.

Tijdens de nabespreking met gemeente en hulpdiensten hebben wij overwegend positieve geluiden gehoord. Zij zijn ook voor komend jaar weer bereid om met ons mee te denken en samen te werken.

Om het festival in 2019 mogelijk te maken hebben wij een aantal speerpunten: Wij richten het terrein kleiner in, zodat het gevoel op het terrein knusser is. Daarnaast houden wij natuurlijk ook weer op woensdag de Dalfsendag! Er wordt gewerkt aan een Dalfsense programmering en naar aanleiding van de feedback van de Dalfsenaren de prijs daarom nog aantrekkelijker gemaakt.

Wij willen net als vorig jaar een informatieavond organiseren om jullie te informeren over de vorderingen en plannen voor het komende festival wat gehouden wordt van 19 t/m 23 juni 2019.
Hierbij nodigen wij jullie allen uit om in gesprek te gaan en horen wij graag vragen en opmerkingen.

Wanneer: Donderdag 10 januari 2019
Inloop: 19:30
Waar: ’t Gruthuuske
Adres: Pleijendal 7, Dalfsen

Artikel delen:
Foto 1