Mag ik mij even voorstellen - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Mag ik mij even voorstellen

DALFSEN – Mijn naam is Bas Schultz en sinds enkele weken heb ik de functie van Cultuurcoach voor de gemeente Dalfsen overgenomen van mijn voorganger Renée Nieuwenstein.

Inmiddels woon ik ruim 31 jaar in Dalfsen. Van die 31 jaar heb ik 7 jaar lang met veel plezier mijn eigen Stone Rock Festival georganiseerd naast het treinstation in Dalfsen. Daarnaast krijg ik het warm van het organiseren van evenementen in alle vormen en formaten.

Al bijna 10 jaar ben ik als freelancer werkzaam in de evenementen- en festivalbranche. Festivals zoals Lowlands, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Concert at Sea, North Sea Jazz, Dauwpop, TV producties zoals The Passion en diverse grote concerten en parkshows van Bruce Springsteen, Guns N’ Roses, Eminem, Motörhead, Muse, etc zijn voor mij de plekken waar ik me thuis voel.

Naast deze commerciële projecten ben ik ook jaren met veel plezier betrokken geweest bij diverse culturele evenementen zoals het Bevrijdingsfestival Overijssel en Alles Begint Vrijwillig.

Mede door mijn opleidingsveld (Culturele Maatschappelijke Vorming) heeft de culturele sector altijd een voorkeursplek bij mij gehad en ik vind het dan ook heel gaaf dat ik de functie van Cultuurcoach nu in mag gaan vullen in de gemeente Dalfsen!

Verbinden, samenwerking en kennis & ervaringen delen zijn voor mij de belangrijkste punten die ik graag meeneem de komende tijd!

Binnen mijn werkzaamheden als Cultuurcoach wil ik me voornamelijk bezighouden met het verbinden van de juiste mensen. Ik heb door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd in de gemeente Dalfsen en daaromheen. Graag koppel ik de juiste personen aan elkaar en ondersteun ik op de vlakken waar die behoefte is.

Daarnaast deel ik heel graag mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van organiseren. De organisatie van Stone Rock verliep de eerste jaren alles behalve vlekkeloos. Destijds was dit niet altijd een pretje maar uiteindelijk is dit de allerbeste leerschool voor mij geweest en ik ben hier ontzettend trots op. Ik deel graag met iedereen die kennis en ervaring en ik wil daarmee zoveel mogelijk mensen de juiste kant op wijzen binnen hun eigen project!

Kunnen we iets voor elkaar betekenen? Ik maak graag tijd voor een goed gesprek!

Met vriendelijke groet,

Bas Schultz
Cultuurcoach gemeente Dalfsen
b.schultz@dalfsen.nl
Tel. 06 – 112 995 64

Foto 1
Artikel delen: