Vandaag expositie Normaalschilderij - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vandaag expositie Normaalschilderij

LEMELERVELD – STERREBOS – De berichten van Yvonne Linthorst niet alleen op Dalfsennet, maar ook in de kranten heeft heel veel reacties losgemaakt. Yvonne heeft 2 prachtige schilderijen gemaakt, van leden van de rockgroep Normaal. Eén van die schilderijen gaat in de veiling op 25 mei, de opbrengst is dan voor de KWF.

Heel veel mensen hebben deze schilderijen op een plaatje gezien. Maar nu komen er zo ontzettend veel vragen van lezers van o.a. Dalfsennet: kunnen we die schilderijen ( en Yvonne zelf) niet in het echt zien voor dat het op de veiling komt. Dat heeft Yvonne aan het denken gezet. En ze gaat daar gehoor aan geven.

Ze noemt het zelf een Opendagdeur, ze zegt: nu het schilderij van Jan Manschot klaar is, en ik zo enorm veel positieve reactie’s heb gekregen, en van velen te horen kreeg van, wat zou ik het schilderij graag willen zien in het echt, heb ik besloten om op zaterdag 18 mei een expositie middag te houden. (het schilderij van Bennie Jolink is dan ook te zien).  Dus voor diegene die op 25 mei niet naar de veiling kunnen,

Want op zondag 19 mei zijn deze schilderijen (en Yvonne) te zien bij Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen, dat is aan de Sterrebosweg 2. Dat kan van 14.00 tot 16.00 uur die middag. (Op dat moment is daar ook een expositie gaande van Dalfsenaar Wim Schrijver, mooi te combineren) Tevens is er dan een mogelijkheid een vrijwillige gift te doen voor de KWF waar de uiteindelijke opbrengst van de veiling ook naar toe gaat. De veiling is 25 mei in de Achterhoek.
Komt allen kieke’n.

Gisteren waren de doek te zien in Lemelerveld  aan de Ganzenweg te  Lemelerveld. Er was heel veel belangstelling.

Nog meer Normaal gebeuren van eerder bij Het Boskamp.

Foto's 3
Vandaag expositie Normaalschilderij - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto
Vandaag expositie Normaalschilderij
Artikel delen: