Extra hulp gevraagd voor Stichting Olde Manegepeerd ivm uitval Rika - Foto: eigen geleverde foto
Foto: eigen geleverde foto

Extra hulp gevraagd voor Stichting Olde Manegepeerd ivm uitval Rika

DALMSHOLTE – Extra aandacht gevraagd en extra hulp van vrijwilligers voor Stichting Olde Manegepeerd ivm tijdelijk uitval Rika. De laatste zondag van de maand is er altijd de kijk en doe dag. Maar nu kunnen  we door privé omstandigheden de maanden juli en augustus niet door laten gaan.

Wel is een ieder welkom op de woensdagmiddag en de zaterdag. Ben je in de buurt op andere dagen en is de deur open kom er dan maar in hoor. Wil je even genieten op het terras met een kop koffie dat kan.

Maar dat is niet alles.

Hulp is nu meer dan welkom . Kijk dit onderstaande bericht.

Vrijwilligers gezocht voor de maand augustus en september.

Ik hoop ik dat er mensen zijn die 1 of meerdere dagen willen helpen.

De datum is nu bekend. Woensdag 31 juli wordt ik geopereerd en ben ik 6 weken uit de running nu hoop ik toch dat er zijn die zich opgeven als vrijwilliger. De vraag is wel dat je vrij zelfstandig kan werken. Zoals ik door de jaren begrepen heb dat het fantastisch werk is dat een manegepaard kan genieten van zijn rust denk je toch dat er vast mensen zijn die als het er op aankomt mee willen helpen.

Dit is nu van groot belang, maar ook voor de toekomst moet er meer geregeld worden. Want weet dat als er zo weinig belangstelling of hulp voor deze vorm van opvang is dat het voor de toekomst wel eens heel moeilijk kan zijn om waar dan ook een manegepaard een goede oude dag te geven.

Natuurlijk ben ik blij dat een ieder het geweldig vind dat een dier op rust kan, maar daarmee alleen kan een manegepaard niet de nodige zorg krijgen.

Met vriendelijke groet,

Rika Lassche

Stichting T Olde Manegepeerd

Foto 1
Artikel delen: